icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
8 september 2014 11:44
4

Ledig dag

Idag tar jag det lugnt. Jag har ännu inte ätit frukost. Visa dagar är helt enkelt sådana dagar för mig. Jag behöver inte åka någonstans idag så jag tar det lugnt och bara njuter av att vara ledig. Självklart kommer jag inte att vara helt stilla idag men den motion jag kommer att göra idag blir sånt som jag kan göra här hemma i den byn som jag bor i. Hoppa hopprep, stavgång och eventuellt testa rockring. Det är motionsplaneringen för idag. Jag testade rockringen förra veckan och en sak är säkert att det är inget jag är bra på. Ok det var jag inte på att hoppa hopprep heller när jag började med det. Nu kan jag säga att jag är helt ok när det gäller att hoppa hopprep men kan bli bättre. När det gäller rockring så lyckas jag inte hålla den kvar uppe på mina höfter än. Så det blir mest att plocka upp den hela tiden men trägen vinner brukar man säga. Jag gillar att testa nya saker. 

Gillar

Kommentarer

 • 8 sep 2014 13:01

  Det låter jättekul med rockring! Det gjorde man ju i skolan minns jag. Det skulle vara kul att testa det nu och se hur det går. Precis, enträgen vinner, det går säkert bättre och bättre!. Som sagt hopprep skulle jag också vilja testa. Ska testa då jag kommer hem! Just nu vill jag inte köpa på mig fler saker här nere. Men fördelen här nere är att jag bor på bottenvåningen medan jag bor på andra våningen hemma så det dunsar väl då man hoppar...

 • 8 sep 2014 13:06

  Det gör det säkert. Jag bor i hus så här är det ingen som störs av mitt hoppande. 

 • 8 sep 2014 13:13

  Hihi, ja. Jag kanske kan ta med hopprepet till gymmet och hoppa där. Om jag har tur har mitt jobb kvar en styrketräningshall där vi får köra friskvård och som jag minns det var det ofta tomt där så då skulle jag kunna hoppa utan att känna mig dum. Men jag såg faktiskt en kille på gymmet här nere som hoppade hopprep där för några veckor sen!

 • 8 sep 2014 13:51

  Nu morgonen tänkte jag på hur mycket som hörs. Jag hoppar ofta barfota och tänkte att hoppen låter egentligen inte så mycket för det är bättre när man hoppar hopprep att inte hoppa så högt.tydligen hoppar boxare just bara 2 cm upp från golvet. Inte mer än att hopprepet kan fara förbi. Så för mig är det när hopprepet slår mot golvet som det låter.

Logga in för att skriva en kommentar.