icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
14 november 2014 19:25
1

Kyckling och rotsaksgryta tillagad

Idag har jag ägnat dagen åt att tillaga mat till kommande veckor. Kyckling som jag tänkt att jag kan ta med mig att äta då jag har tränat. Jag brukar ofta köpa färdiggrillade kycklingklubbor då jag har tränat. Sist jag köpte en sån kom jag på att jag lika gärna kan köpa kycklinglår och grilla själv. Nu är det tillagat så jag har fryst in de och kan då ta fram när jag behöver de. Rotsaksgryta har jag också lagat idag och fryst in. Det är alltid bra att ha mat i frysen då tiden för att laga mat ibland är kort. Jag behöver ha mat i frysen så att jag verkligen äter tillagad mat och inte smörgåsar som jag annars gärna gör.

Gillar

Kommentarer

  • 14 nov 2014 19:39
    properra

    Mycket bra!

Logga in för att skriva en kommentar.