icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
3 november 2015 10:27
1

Kortare styrketräning pass

Jag har dragit ner en aning på mina styrketräning pass. Det känns bra. Jag tränar på ett sätt hårdare och intensivare. Jag började själv tycka att min träning tog för lång tid och började därför forcera. Nu ger jag mer hän åt min träning och trivs därför bättre.

Gillar

Kommentarer

  • 3 nov 2015 10:37
    Du behöver säkert hitta vilken träning som du tycker om att utöva. Jag tror nämligen att om vi tycker träningen är rolig så är det större chans att vi utövar den. Sen behöver du även hitta när det passar dig bäst att träna. För min del har jag 5 olika styrketräning program som jag gör hemma. Jag har så svårt att hinna vara med på olika gruppträningar dels genom att jag jobbar skiftning och dels för att jag har mycket olika åtaganden som jag gör. Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.