icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
9 september 2016 15:16
2

Konditionsträning ger tålamod

Idag när jag simmade så kom jag underfund med vad som är det bästa med konditionsträning. Det är att det behövs tålamod för att så att säga nå det mål som man bestämt sig för att nå. Allt går så mycket fortare i ens egna tankar än vad det gör i verkliggeten.  Speciellt när man börjar känna sig trött känns det som om det tar så lång tid. Om man då fortsätter tills målet är nått så känns det riktigt bra men jag kan tänka mig att om man då ger upp känns det jobbigare. Så det viktigaste är att sätta upp realistiska mål.

Jag tycker att den träning som jag utför har gett mig mer tålamod att verkligen kunna klara det jag förutsatt mig att klara.  Det känns riktigt bra. 

Idag hade jag planerat att crawla minst 200 meter men gärna längre om jag orkar. Jag orkade crawla 1000 meter. Sen simmade jag bröstsim 1000 meter. Det var de längsta 1000 meter jag varit med om på länge men jag klarade det. Först tog det riktigt ont att simma bröstsim men sen var det nästan som vanligt. Jag är glad att jag klarade det.

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 9 sep 2016 20:43

    Bra kämpat! Trevlig helg 😀

  • 9 sep 2016 22:09

    Tack Johan!

    Jag önskar dig också en trevlig helg.

    Senast uppdaterad 9 sep 2016 22:09

Logga in för att skriva en kommentar.