icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
6 november 2016 17:52
3

Konditionen blir bara bättre och bättre

Det är så underbart att trampa crosstraning och känna att jag orkar ta i mer och mer. Det är så fantastiskt detta med kondition att det går att bli bättre och bättre. Jag känner mig så lycklig över att jag har lyckats få en så bra kondition och att jag lyckas förbättra den hela tiden. 

Jag önskar verkligen att fler ska upptäcka hur fantastiskt roligt det är med konditionsträning. 

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

 • 6 nov 2016 21:06
  Bella50

  Härligt 👏👏Jag borde nog lära mig det...😬

 • 6 nov 2016 22:08

  Är förbjuden att träna med maskiner, risk för förslitnings skador, lite trist på vintern.

 • 6 nov 2016 22:10

  Bra jobbat!  Pepp pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.