icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
26 april 2016 07:45
3

Kommit igång igen med träning.

Efter att jag vecka 16 hade en vecka med alldeles för lite träning har jag nu kommit igång ordentligt med träningen. Det känns bra. Idag ska jag åka iväg på en minisemester. Mina tankar rör sig kring hur jag ska göra för att ändå lyckas göra den konditionsträning jag vill göra i veckan. Jag har tagit med mig mina löparskor men är osäker på om jag törs mig ut och springa då det nu snöar för fullt. Ok jag har även tagit med mig mina badkläder. Kanske jag kan gå iväg och simma på badhuset ikväll. Min kusin som jag tänker hälsa på skulle bort ikväll. Då skulle jag kunna passa på att få crawla lite. Vi får se vad jag gör. Träna vill jag i alla fall göra. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 26 apr 2016 08:26
  Bella50

  Träning blir snart ett positivt  "måste". 👏👍

 • 26 apr 2016 08:39
  Arrietty

  Låter som om simningen är bästa alternativet, åtminstone om det finns minsta risk för halka!

 • 26 apr 2016 09:08
  Precis och så längtar jag efter att simma eftersom jag inte har kunnat simma på länge.

Logga in för att skriva en kommentar.