icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
14 augusti 2017 23:54
2

Komma på besök och försöka få ha sex

Det kom en man och hälsade på mig. Jag tänkte att han kanske hade något han ville prata med mig om. Så var det inte utan han började försöka få ha sex med mig. 

Jag önskar att jag bara kunde strunta i det men det kan jag inte. Helt plötsligt börjar jag tycka illa om mig själv och denna kropp som jag har som kan försätta mig i sådana obehagliga situationer. 

Jag har förståt att många personer som bor i den byn jag bor i har en väldigt låg tanke om oss kvinnor. Ser oss mer som ett sexobjekt och hushållsarbetare än något annat. Även om jag vet om detta så är det inget som jag brytt mig så mycket om. Jag har insett att det är svårt att förändra den kultur som finns i en by.

När den här mannen så här oväntat besökte mig och tydligen hade tänkt få ha sex med mig hblev jag rädd. Det  blev så tydligt vad jag som ensam kvinna boende ensam i ett hus ikan råka ut för. Detta gör att jag just nu känner för att snabbt sälja huset och flytta härifrån. Jag orkar  bara inte med att behöva utsättas för sådant i mitt eget hem. 

Vad kan jag göra för att återigen känna att jag tycker om mig själv och den kropp jag har? Det var precis just detta som hände mig som barn därför är detta extra svårt att känna att jag klarar av på ett bra sätt.

Jag kan känna att det saknas respekt för mig som person. Jag kan helt plötsligt förstå varför de kvinnor som bott ensam här ofta har flyttat härifrån ganska snabbt. De har säkert också fått uppleva samma som jag nu har fått uppleva. De har säkert upplevt det lika obehagligt som jag gör.

Kram Margitta! 

Kommentarer

  • 15 augusti 2017 11:33
    Donnina

    Fy så jobbigt, bara känslan av att som kvinna bli betraktad som ett objekt att kunna utnyttja. Usch! Om jag vore som du så skulle jag flytta från byn så snart som möjligt för att träffa upplysta, intelligenta människor med en normal kvinnosyn. Männen i din by verkar vara stenåldersmänniskor.

  • 15 augusti 2017 13:57

    Jag jobbade inatt och passade på att prata med en kollega. Hon lyckade få mig att se på detta med andra ögon. Hon menade att det kanske inte alls var som jag tänkte utan att denna man verkligen tyckte jag var så vacker att han helt enkelt inte kunde låta bli att göra ett försök. Av någon anledning så kändes det bättre. Nu känns det som jag klarar av att möta sånt här på ett annat sätt. Att jag helt enkelt kan ha kontroll över situationen. Vilken tur att jag pratade med henne. 

Logga in för att skriva en kommentar.