icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
30 juni 2016 14:56
2

Kör endast styrketräning

Jag kände att det är bäst att ännu inte börja konditionsträna. När jag gjorde en del häftigare övningar kände jag att det fortfarande finns en risk att de sår som finns inuti kan gå upp. Jag har bestämt mig för att låta ett blåmärke som jag har på armen vara ett utgångsmärke för att vara säker på att det är läkt inuti. Det känns lite trist men det kan vara värt det tänker jag. Det betyder att det blir få motionskalorier jag förbrukar den närmaste tiden. Det kan inte hjälpas. Kram Margitta!

Kommentarer

 • 30 juni 2016 15:19
  ulla165

  Klokt beslut! Brister något inuti en, så kan det vara riktigt farligt.

 • 30 juni 2016 18:15
  gasten

  Du får nog ta det fösiktigt, annars är det ju bra med promenader.

  Kram och pepp !

Logga in för att skriva en kommentar.