icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
18 augusti 2015 12:23
2

Klarade plankan 4x45 sekunder

Jag har i min styrketräning under tisdagens styrketräning låg planka 4x45 sekunder. Jag har inte klarat denna övning. Speciellt inte då den legat efter några triceps- och bicepsövningar. Sist jag försökte göra denna övning kom jag på att jag får helt enkelt göra en vanlig planka. Den gången klarade jag inte ens det längre än 20 sekunder. 

Idag tänkte jag att nu ska jag klara vanlig planka åtminstone 1 gång 40 sekunder. Jag klarade den 4 ggr. Visst skakade jag i hela kroppen de sista sekunderna men jag klarade det. 

Jag har nu lagt in några nya övningar med gummiband och stepbräda under veckans övningar. Det känns spännande. Jag har även bytt ut hantlarna från 1 kg till 2 kg.

Mina övningar ger resultat.

Gillar

Kommentarer

  • 18 aug 2015 15:10

    Bra jobbat!!

  • 18 aug 2015 15:47

    Tack LadyG!

Logga in för att skriva en kommentar.