icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
1 mars 2016 17:37
4

Klarade en övning i styrketräning som jag inte klarat förut

Jag blev så nöjd då jag klarade av att göra en övning som jag inte klarade i december. Den heter stora situps. Man sitter på golvet med fötterna nära kroppen. Fotsulorna mot varandra så knäna faller utåt. Med händerna nuddar man golvet framför fötterna. Man rullar överkroppen bakåt mot golvet, lyfter armarna ovanför huvudet och nuddar golvet bakom sig med båda händerna. Man rullar sedan upp överkroppen igen till sittande och nuddar golvet med händerna framför fötterna.

Tidigare orkade jag helt enkelt inte ta mig upp igen. Nu gick den hör övningen hur bra som helst. Så jag gjorde den 20 ggr X 4. Visst kände jag mig trött när jag hade gjort övningen men lycklig. 

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 1 mar 2016 19:06
  gasten

  Det var bra gjort ! Man blir så glad när man klarar sådant man inte klarat förut.

  Pepp och kram !

 • 1 mar 2016 19:34

  Tack Gasten!

 • 1 mar 2016 21:02

  Grattis! Så kul att märka framsteg! laugh

 • 2 mar 2016 05:31
  Tack Natalie!

Logga in för att skriva en kommentar.