icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
13 juni 2014 11:56

Kan träna för fullt igen.

Vi har haft regnigt här de senaste dagarna.det bästa med regnet är att det är mindre pollen i luften. Jag har nu kunnat träna som tidigare. Inte känt att jag måste hålla igen. Det har känts riktigt bra.

Jag har nu köpt mig ett nytt hopprep. Det hopprep som jag tidigare hoppade med var ett barnhopprep. Den var egentligen för kort för mig. Det var inte så roligt att hoppa när det var hopprepet som tog i mitt huvud och jag av den anledningen gjorde felhopp. Att jag naturligtvis gör felhopp då och då är en annan sak men att däremellan göra felhopp på grund av att hopprepet är för kort är inte bra. Sen blir det naturligtvis så att jag blev tvungen att kura ihop mig en aning. Självklart gör jag felhopp med nya hopprepet men nu kan jag sträcka ut mig. Det är skönt.

Det jag också har kommit underfund med träningen är att det är viktigt att medicinera innan träningen i förebyggande syfte. De två sista gångerna har jag gjort det ungefär en halvtimme före. Då jag förstod att jag måste medicinera förebyggande så inhalerade jag precis före. Jag märkte att det egentligen inte ger så bra effekt. Jag förstod då att jag måste inhalera en halvtimme före. Jag tänkte att självklart måste medicinen hinna verka innan jag tränar. Det är tydligt att det ger bättre effekt. Sen har jag även förstått att jag måste vara lyhörd på min egen reaktion då jag märker att jag börjar få besvärligt med andningen. Jag brukar nonchalera det så här på våren. Om jag märker det tidigare så behöver jag inte få det onödigt jobbigt. 

Framförallt så har jag nu accepterat att jag har dessa problem. Det är väl det som varit mitt största problem.

Livet är härligt tycker jag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.