icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
13 juli 2015 06:05
2

Känner att min träning gett resultat.

Idag känns min kropp så stark. Redan igår när jag hade gått och lagt mig kändes min kropp så otroligt stark. Det känns som alla muskler har blivit starkare. Med den träning jag gör på morgonen så har alla muskler blivit tränade åtminstone 1 gång i veckan rejält. Jag är nu inne i min tredje vecka. Jag har gjort en förändring i träningen  som gör att jag får 2 träningsfria dagar. Jag har lagt de träningsfria dagarna på helgen. Det tror jag kommer kännas ändå bättre. Det blir som att ge mig själv något för att jag är så duktig och håller mig till det program som jag planerat till mig själv.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • 13 jul 2015 12:35

    Tack Krusmor!

  • 13 jul 2015 09:32
    Krusmor

    Javisst, tänk att även små förändringar ger resultat på sikt :) Du gör ett bra jobb! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.