icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
10 november 2014 23:15
1

Kändes lätt att träna

Det är så underbart. Idag kändes det så lätt att träna. Precis som om jag skulle ha orkat träna hela natten. Under den senaste tiden har jag sett till att jag ätit proteinrik mat. Jag tror absolut att det är därför som det nu känns så lätt att träna. Jag kommer att fortsätta att äta proteinrik mat.

På fredag då jag är ledig kommer jag att steka 20 kycklingklubbor i ugnen. Jag kommer att ta med mig en kycklingklubba när jag tränar så jag kan äta efteråt. Det har hänt att jag har köpt en grillad kycklingklubba på affären efter jag har tränat och ätit i bilen på väg hem. Jag tänker att då kan jag lika gärna steka kycklingklubban själv. Då vet jag hur den är stekt. Kyckling innehåller mycket protein så det är därför jag tänker att det är bra att äta efteråt.

Gillar

Kommentarer

  • 11 nov 2014 10:50

    Bra val, kyckling. Skulle tro att det är mer ekonomiskt att grilla själv, och gissningsvis godare också!

Logga in för att skriva en kommentar.