icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
8 juli 2016 12:01
2

Joggingträning tilltalar mig

Jag köpte en bok för ett tag sen som heter Maraton och andra långlopp Träna med Anders Szalkai. Jag har nu börjat läsa den och känner att jag vill bli snabbare på att springa. Jag har läst de 3 första kapitlen och känner att jag nu bestämt mig för att testa att träna backlöpning och intervallträning. Det känns spännande och inspirerande. När jag nu ska testa detta med backlöpning och intervallträning har jag planerat ut vilken backe jag ska träna på och även var jag kan träna intervallträning. Jag älskar nya utmaningar. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • 9 jul 2016 19:13
    utter

    Härligt! Heja! laugh

  • 10 jul 2016 17:12
    Tack Utter!

Logga in för att skriva en kommentar.