icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
27 maj 2020 09:21
1

Jag känner ett lugn

Jag har nu hållit på med att göra dagliga anteckningar på mina tankar och funderingar angående mitt matmissbruk i 20 dagar. Idag konstaterade jag att jag känner ett lugn som jag inte har känt förut. Jag känner att jag nu lyckas bekräfta mig själv. Jag har slutat att anklaga mig själv över att jag misslyckats utan istället så talar jag om för mig själv att det här ska jag fixa. Jag kan det och vill det.

Om jag faller igen för frosseri så får jag resa mig upp och konstatera att det är så missbrukare gör och fortsätta på den linje jag har påbörjat. Det innebär att fortsätta att göra det som min kropp mår bäst av. Vilket är att inte överta. Det är klarar jag. Jag har ett missbruk och då är det vanligt att misslyckas. Däremot om jag håller på att anklaga mig själv för att inte vara nog stark så håller jag kvar mig i missbruket. Jag vet precis vad det leder till.

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • 27 maj 2020 22:10
    Bella50

    Pepp...👍😄

Logga in för att skriva en kommentar.