icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
13 mars 2020 13:03
2

Jag har varit lat

Nu har jag hoppat hopprep 30 min. Jag har även lyckats träna igenom hela kroppen denna vecka. Jag är glad över att jag gjort det. 

Senaste veckan jag tränade igenom kroppen var vecka 8 och senaste gången jag hoppade hopprep 30 min var 14 februari. 

Promenerar gör jag varje dag. Det blir minst 1 timme och mest 3 timmar. Det blir mycket promenerande för att jag väljer att gå överallt istället för att ta bilen. Det är visserligen bra men för min del behöver jag se till att bli riktigt genomsvettig på det sätt som jag blir när jag hoppar hopprep minst 1 gång i veckan. 

Jag har många saker som gör att jag vill träna. Dels är det för att på det sättet hedrar min son. Dels är det för att jag vet att med en tränad kropp så blir kroppen mer motståndskraftig mot smitta. Det är naturligtvis något som alltid är bra och nu mer än någonsin. 

Jag vet också att när man är i sorg så är man mindre motståndskraftig mot smitta. För att kompensera det så är det bra för mig att träna. 

Kram Margitta! 

 

Gillar

Kommentarer

  • 13 mar 2020 21:18
    ulla165

    heart

  • 14 mar 2020 13:10
    Bella50

    Bra jobbat och klokt tänkt 👍😄

Logga in för att skriva en kommentar.