icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
21 november 2015 18:40
5

Jag har blivit tåligare

Jag har just tränat på jobbet. Trampat Crosstraining 30 + 30 minuter med ett styrketräning pass mellan dessa 30 minuters Crosstraining. En sådan träning som jag alltid körde tidigare. Det roliga nu var att jag så väl känner vad jag orkar och vet när jag ska ta det lugnt och när jag ska trampa mer intensivt. Då det är tungt länge så orkar jag trampa på i samma takt. Lugnt och sansat. Det känns helt underbart. Jag har haft sämre om tid att träna under de sista 2 veckorna. Jag var lite rädd att min kondition skulle ha blivit sämre. Helt klart är den på samma nivå som tidigare. Jag vill så gärna dela min glädje med er. Kram allihop och ha en fortsatt bra helg!

Gillar

Kommentarer

 • 21 nov 2015 19:46
  gasten

  Har man tränat ett tag så vet man vad kroppen klarar, förr när jag tränade så tog jag alltid i för mycket, så jag åkte på den ena förkylningen efter den andra, men jag har lärt mig nu vad kroppen klarar av.

   Kram och ha en trevlig helg du också !

 • 21 nov 2015 19:54
  intho

  Härligt att läsa. Duktiga du som håller i med träning

 • 21 nov 2015 20:41
  Tack Gasten och Intho!
 • 21 nov 2015 21:50

  yes

 • 21 nov 2015 23:40
  Tack Johan!

Logga in för att skriva en kommentar.