icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
12 september 2015 06:07
5

Jag håller min vikt

Igår träffade jag på flera personer som jag inte träffat på närmare 2 år. Bägge två tyckte att jag har blivit så liten. De var mycket imponerade. Det kändes så bra för det är inte så lätt när man väl har kommit ner till den vikt som man vill hålla. Det går inte längre att se någon förändring för förändringen är redan gjord. Det är då de flesta börjar gå upp i vikt. För min del så håller jag mig på den vikt jag har. Jag känner mig mycket tacksam.

Det jag nu på sista tiden har insett är att jag får äta betydligt mer än jag tror. Jag behöver äta tillräckligt för annars är det lätt att stoppa i sig något mindre lämpligt. Det är bra att jag har kommit underfund med det. Det är också bra att jag nu låter bli att äta sådant med socker i. Det gör att jag blir mer medveten om vad jag verkligen behöver och vill ha.

Gillar

Kommentarer

 • 12 sep 2015 06:11
  Krusmor

  Bra insikter! God fortsättning :)

 • 12 sep 2015 06:23
  Arrietty

  Du är ju där nu där de flesta brukar misslyckas så det är roligt att läsa hur medveten du är och jag hoppas innerligt att du hänger kvar här. Det behövs förebilder av sådana som inte lägger av när de nått viktmålet utan är lika aktiva tills de är säkra på att den nya livsstilen sitter i ryggmärgen. Kanske måste man till och med då vara väldigt uppmärksam för att det gamla inte ska "råka" slinka tillbaka.

 • 12 sep 2015 08:57
  paloma

  Jag är på matdagboken och läser och kommenterar varje dag, jag lägger också in min vikt varje fredag för att ha lite press på att inte slarva, det tror jag har bidragit till att jag hållit mig under min målvikt i över ett år.

 • 12 sep 2015 09:41

  Kämpa på :)  du verkar vara en målinriktad krigare..det inspirerar

 • 12 sep 2015 19:54

  Tack Krusmor, Arriety, Paloma och Aravena för de intressanta kommentarerna!

  Jag tänker vara kvar här i Matdagboken. Det har jag insett att jag behöver. Det är precis som du Arriety skriver kanske ännu viktigare så man inte råkar slinka tillbaka till det gamla. Just nu känner jag mig så säker på mina goda vanor men jag vet hur lätt det är att tappa bort sig. 

  Roligt om jag kan inspirera er.

Logga in för att skriva en kommentar.