icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
23 april 2015 22:48
1

Jag är så nöjd

Idag hoppade jag hopprep. Jag har knappt hoppat på sista tiden. Hoppade i förgår och då kändes det jobbigt att hoppa. Idag hoppade jag och det gick hur bra som helst. Nu känner jag mig trött i benen men mycket nöjd.

igår före jag körde till jobbet så grillade jag kycklingklubbor och kycklingfiléer i ugnen. Detta för att jag skulle kunna frysa in det i portionsförpackningar så jag har till framtida måltider. Idag ugnsstekta jag rotsaker i samma syfte som kycklingklubborna och filéerna. Sen kokade jag ägg till framtida frukostar och sist men inte minst bakade jag fröknäcke som jag ska kunna ha som mellanmål. Nu har jag förberett mig för en tid framöver. Nu kan jag lägga mig och sova i lugn och ro. Imorgon tar jag itu med städningen som behövs här i mitt hus.

Gillar

Kommentarer

  • 23 apr 2015 22:55
    oups

    Så härligt och vettigt det låter. pepp

Logga in för att skriva en kommentar.