icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
6 juli 2015 15:49

Jämn takt på Crosstraining

Jag kände mig nöjd när jag trampade på crosstrainingen nyss . Det var en av de absolut tuffaste programmen denna gång. Det var på det tyngsta delarna i 12 minuter. Jag tänkte att det här blir tufft. Kommer jag att klara detta utan att crosstrainingen varnar mig att jag trampar för sakta. Jag bestämde mig för att trampa på i lugn takt. Jag upptäckte att det gick hur bra som helst och jag hade kunna trampa så här tungt i en halvtimme jag tänkte att nu börjar jag få så bra kondition att jag skulle kunna hålla på i flera timmar. Det kändes helt fantastiskt 

Nu är det dax för min andra halvtimme på crosstrainingen. 

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.