icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
12 oktober 2016 09:17

Inget nytt utan allt går sin gilla gång

Jag har inte skrivit här på länge för det har inte hänt något nytt. Jag fortsätter att träna på samma sätt som tidigare.  Jag trivs med att styrketräna 15 minuter varje vardag. Jag fortsätter även konditionsträna på samma sätt som tidigare. Jag hoppar hopprep, trampar Crosstraining och simmar. Det är denna konditionsträning jag trivs bäst med att göra. 

Jag ser till att  ta minst 10000 steg varje dag. Har jag inte tagit 10000 steg på kvällen innan jag lägger mig så tar jag en promenad och ser till att ta det antal steg som saknas. 

Jag tycker om att planera mina dagar utifrån träningspersoektivet. Det gör det mer intressant. Sen när jag summerar veckan på söndag så känner jag mig så nöjd.

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.