icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
11 december 2014 17:02
4

Ingen viktförändring trots att jag inte längre registrerar matintag

Jag känner mig nöjd. Jag håller mig på 70 kg trots att jag inte längre registrerar det jag äter. Jag märker hur väl medveten jag är på vad som är lämpligt och vad som är mindre lämpligt för mig att äta. Jag har för att jag inte ska skena iväg i vikt ställt mig på vågen ungefär varannan dag. Vågen visar då ungefär samma vikt. Det betyder att det har varit bra och lärorikt för mig att under så lång tid registrera matintaget.

Den här senaste veckan har jag fått så många positiva kommentarer. Det känns verkligen så roligt. Jag har även märkt hur mycket bättre min kondition har blivit efter att jag hoppar hopprep 30 minuter varje morgon.

Gillar

Kommentarer

 • 11 dec 2014 17:27
  gittan52

  Så härligt! Hoppas komma dit där du är någon gång framöver smiley

 • 11 dec 2014 19:13
  paloma

  Så har det funkat för mig också, jag gick tom. ner några kg till trots att jag inte räknar men lite lär man sig under tidens gångsmiley

 • 11 dec 2014 19:55

  Jag tror säkert att du kommer dit så småningom Gittan.

  Paloma jag har inte nått målvikt än men har bestämt mig för att du en paus eftersom jag märkte att min hjärna inte riktigt accepterade att jag nu blivit så här smal. Jag tänkte att det är dax att ta en paus så min hjärna får hinna ikapp. Jag har brstämt mig för att inte registrera maten men hålla koll på vikten så jag inte sticker iväg uppåt. Skulle jag göra det så får jag börja registrera maten igen. Nu verkar det som jag klarar av att hålla vikten även om jag inte registrerar maten. Jag kommer när jag känner att hjärnan är med att återigen se till så jag går ner i vikt. Vad kul att du kommit i mål. Grattis i mängd! 

 • 11 dec 2014 20:02
  paloma

  Tack Margitta! Jag vet inte hur mycket du har gått ner, men min hjärna har fortfarande inte fattat att jag blivit smalare. Jag tar fortfarande med mig 46/48 till provrummet fast jag ligger närmare storlek 40, det är bättre att det är åt detta hållet och inte tvärt omsmiley Grattis till den viktminskning du gjort.

Logga in för att skriva en kommentar.