icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
16 juli 2014 12:58

Ingen vägning

Jag kom på att här hos min kille så finns ingen våg. Sen är det så att tydligen gör höjden över havet att vikten hemma hos mig i Gällivare inte är samma som vikten är i Luleå och säkerligen inte heller i Västerås. Jag väger mindre i Gällivare än i Luleå. Av den anledningen väger jag mig helst bara på min egen våg hemma. Det är lättare att se om det är någon förändring. 

Eftersom jag nu är i Västerås och kommer att vara här till lördag den 26/7 så blir det ingen vägning för mig förrän på måndag den 28/7.

Det blir spännande att se resultatet då.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.