icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
19 mars 2016 17:25
2

Ingen träningsvärk efter träning på roddmaskin

Igår var jag på badhuset och simmade 2 km.  Var 200 meter crawlade jag 50 meter. Så gjorde jag under hela simturen. Det innebär att jag crawlade 400 meter sammanlagt. Jag koncentrerade mig väldigt mycket på crawlen under de 50 meter jag crawlade. Jag tänkte att nu ska jag se till att förbättra min crawlteknik. Det kändes bra att jag nu har kommit till en punkt då jag känner att jag orkar crawla och därför kan koncentrera mig på crawltekniken.

Jag gjorde som jag numera har gjort till vana. Jag tränade på roddmaskinen 10 minuter med ett högt motstånd. Denna gång fick jag ingen träningsvärk. Så idag har jag kunnat vara ute och åkt skidor 1 timme på en sjö. Helt underbart att få vara ute när solen lyser och snön gnistrar i solen. Det är den absolut underbaraste tiden hör i norra Norrbotten.  

Jag har en ny spännande utmaning. Nu har jag bestämt mig för att jag vill lära mig att skejta med skidor. Det är en teknik jag inte behärskar idag. Så innan sommaren 2017 ska jag ha lärt mig denna teknik. Så nu ska jag komma underfund med hur jag ska göra för att lära mig denna teknik.

Kram Margiita!

Gillar

Kommentarer

  • 19 mar 2016 19:24
    Tita

    Heja på dig du är flitig👍👏👏👏

  • 20 mar 2016 08:10
    Tack Tita!

Logga in för att skriva en kommentar.