icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
7 december 2016 10:04
3

Ingen träningsvärk denna vecka

Förra veckan hade jag sån träningsrk. Jag körde nya övningar med bland annat gym boll, hantlar och träningband.  Jag kör samma övningar denna vecka men hittills har jag inte haft träningsvärk.  Det känns bra att min kropp så fort vänjer sig vid tuffare övningar.

På jobbet har vi en friskvårdsutmaning. Både måndag och tisdag promenerade jag mer än en halvtimme.  Idag blir det först snöskottning sen beroende på hur lång tid det har tagit antingen en promenad. Huvudsaken är att jag åtminstone är ute en halvtimme. 

Utmaningen är att vi ska vara ute minst en halvtimme varje dag. Det spelar inte så stor roll vad vi gör utan att vi är utomhus och gör det. Ska försöka åka skidor någon dag.

Kram Margitta! 

Gillar

Kommentarer

 • 7 dec 2016 10:35

  Ja nytigt komma ut, har normalt inga problem med det, men nu kräver det lite planering, har jobbat nästan klart ute.

  Skönt slippa träningsverken.

 • 7 dec 2016 12:32
  chicha

  Härligt det låter att komma ut på skidor!  Här nere lyser snön med sin frånvaro. 

   

 • 7 dec 2016 14:39

  Chicka här har vi mycket snö.

Logga in för att skriva en kommentar.