icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
31 juli 2014 11:03

Ingen träning efter jobbet

Tyvärr så orkade jag inte träna efter jobbet som jag hade tänkt igår. Jag hoppas jag orkar träna efter jobbet ikväll. Jag såg verkligen fram emot att träna men det råkade sig så att jag blev tvungen att jobba över en kvart. Det räckte för att jag skulle känna att det inte fanns någon ork att träna. Det är ju hur som helst väldigt sent jag slutar. Jag slutar 21.30. Så en kvart senare vid den tiden efter första arbetsdagen gör mycket för att tröttheten ska slå till.

Jag tänker att ikväll så är det andra arbetsdagen efter semestern. Jag tror säkert att jag är mindre trött ikväll än jag var igår. Så träning borde det bli ikväll.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.