icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
23 mars 2016 11:21

Ingen styrketräning under måndag och tisdag

Förra veckan kände jag att jag hade varit så aktiv så på måndagen bestämde jag mig för att helt enkelt skipa styrketräningen. Även tisdagen. Istället valde jag att fara och simma före jobbet. Just ny tycker jag det är så roligt att simma. Det är så roligt när jag nu behärskar crawl tekniken. Det är även roligt att känna att jag inte längre får träningsvärk efter att jag tränat med roddmaskinen som jag gärna gör efter simturen. Jag höll på i 15 minuter med roddmaskinen. Jag kände en viss trötthet i musklerna men inte direkt någon värk. Nu på morgonen körde jag styrketräning för ben och rumpa. Träningen som jag i vanliga fall skulle ha kört på måndagen. Jag tänkte att jag kan helt enkelt skjuta på det så jag kör onsdag till söndag. Det fungerar säkert lika bra tänker jag. För min del jobbar jag hela veckan så jag har ingen påskledighet. Därför gör det inget om jag tränar. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.