icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
5 maj 2014 13:37

Ingen lunch

Idag jobbar jag och tur nog åt jag en riktigt bra frukost med havregrynsgröt gjord på fiberhavregryn. Till den hade jag en fruktsmothi och mjölk. Det bästa med havregrynsgröt är att den gör så att jag håller mig mätt länge. När jag kom på jobbet fick jag veta att jag måste följa med en av de boende på den avdelning som jag jobbar på. Hon som skulle ha följt med var sjuk. Taxin som skulle ta oss dit vi skulle gick kvart över tolv. Lunchen är klockan tolv. Jag insåg att jag skulle inte hinna äta innan. Den boende som jag skulle följa fick äta lite tidigare. Ok tänkte jag att då får det bli Lingongrova med ostskivor på. Så det blev ingen lunch men jag känner mig mätt ändå. Jag klarar mig nog till middag. Det tokiga är att idag har jag planerat att träna efter jobbet. Det innebär att det blir en senare middag för mig. Det är inte alltid lätt att få det att fingera med mat och motion.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.