icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
1 september 2015 21:06
2

Ingen konditionsträning idag

Idag har jag inte konditionstränat. Jag har gjort en del som jag har behövt göra länge. Jag var tvungen att slå sönder en ruta ivintras för att jag hade tappat hemnyckeln. Jag måttade fönstret och köpte nya fönster. Det var dubbelfönster så jag blev tvungen att köpa 2 likadana. Det visade sig att jag hade måttat fel. Jag skruvade fast rutorna så de gick i omlopp om varandra. Sen tätade så gott jag kunde runt om med tidningar och tyg. Jag bestämde mig för att jag skulle byta nu under sommaren till nya fönster. Jag tänkte att då är det nog lättare att måtta rätt. Idag köpte jag äntligen dessa fönster och nu är de på plats. Det var skönt att ha fått det gjort. 

Idag upptäckte jag att jag hade baddräkten och handduken som jag trodde jag hade i en gympapåse som jag använder som badpåse här hemma hängande på tork. Jag hade egentligen tänkt fara och simma igår efter jobbet men hade en massa ärenden att göra. Så det blev inte att jag for dit. Jag bestämde att jag simmar på torsdag efter ett sammanträde som jag ska vara på. Tänkte att det passar utmärkt att gå och simma efter en dag då jag har varit tvungen att sitta hela dagen. Det var tur att jag inte for dit. Det hade varit genant om jag hade upptäckt det när jag var i omklädningsrummet. Jag hade blivit mycket irriterad.

På ett sätt känns det bra att jag tagit det lugnt även idag. Det som jag kan bli lite orolig över är att jag ska komma bort ifrån att konditionsträna. Jag har en tanke att jag skulle kunna trampa Crosstraining imorgon före jobbet. Vi får se hur det blir med det.

Hoppas ni alla har haft en bra dag så här första dagen i september. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • 1 sep 2015 23:12
    properra
    Skönt att fönsterna är på plats så slipper du drag nu när det börjar bli höst.
  • 2 sep 2015 06:45

    På något sätt känns det bra att ta det lite lugnare. Jag har nog behövt det. Det var mycket jobb med att få fönstrerna på plats. Många skruvar som skulle bort för att få loss lister. Sen skulle listerna tillbaka. Det var inte så enkelt. Inatt sov jag riktigt gott.

Logga in för att skriva en kommentar.