icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
9 mars 2015 07:24
3

Inatt har jag sovit fantastiskt gott

Igår såg jag till att verkligen äta frukost, lunch och middag. Middagen blev väldigt sent. Jag lade mig tidigare än vanligt. Jag somnade tidigt och sov i ett sträck till väldigt tidigt på morgonen. Nu känner jag mig fantastiskt utvilad. Det är tydligt att jag verkligen måste se till att äta regelbundet. Jag har alltid haft en tendens att slira med måltider. Det är precis som om jag inte riktigt har förstått hur viktigt det är med regelbundenhet. Det blir intressant att se hur jag klarar att fortsätta ha regelbundenheten när det gäller mathållningen nu.

Kommentarer

 • 9 mar 2015 08:25
  Tita

  Jag håller med dig ....regelbundenheten är viktig jag märker också direkt om jag slirar på det. Då hamnar fel saker i magen.

  Pepp på dig!

 • 9 mar 2015 09:39

  Egentligen är inte risken att fel saker hamnar i min mage utan helt enkelt inget alls. Det som då händer är att jag sover dåligt. Sen tappar jag nästan lusten att överhuvudtaget bry mig om det som är viktigt. Det här går väldigt fort för mig. 

 • 9 mar 2015 10:29
  utter

  Vad härligt! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.