icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
13 december 2015 13:15

Idag orkade jag med ett härligt styrketräningspass

Det är så härligt att känna sig frisk igen efter att ha varit sjuk. Under tiden medan jag varit sjuk har jag koncentrerat mig på att få i mig tillräckligt med vätskeersättning. Jag har mest legat i sängen och bara tagit det lugnt. Jag tänkte att det här med magsjuka måste vara ansträngande för kroppen. Det var först igår kväll som jag lämnade sängen för att sitta i soffan och sticka. Det enda ansträngande som jag blev tvungen att göra var att gå ut och sopa av bilen från snö och flytta den några meter. Jag har en granne som skottar upp min gård och eftersom det hade snöat så mycket tänkte jag att det är bäst att få även platsen där bilen står uppskottat. Sen var det bäst att informera honom om mitt hälsotillstånd så han förstod varför det är bäst att inte komma in till mig för en pratstund. Naturligtvis sopade jag av bron och även skottade runt omkring bron. Sånt som inte traktorn kommer åt. Efter det kände jag mig helt Slut. Idag på morgonen kände jag mig som om jag aldrig varit sjuk. Jag tänkte att jag undrar om jag nu orkar göra det styrketräning pass som jag inte kunde göra i fredags. Jag har köpt en bok som heter Styrketräning med kroppen som redskap av Ingo Froböse. I den här boken hittade jag 2 övningar för att stärka nackmusklerna som jag ville testa och införa i fredagsprigrammet. De övningarna började jag med sen fortsatte jag med mitt vanliga fredags träningsprogram som är träning av axlar och mage. Jag blev både glad och överraskad över hur bra träningen gick. Det kändes helt underbart. Tydligen har inte denna magsjuka påverkad min fysiska hälsa nämnvärt. Kram från en lycklig Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.