icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
1 oktober 2015 20:53
4

Idag har jag tränat crawl bentag

idag har jag tränat crawl bentag i badhuset. Klart jag blev bättre men ännu dröjer det innan jag kan säga att jag verkligen behärskar att crawla i vattnet. 

Jag nöjde mig inte med denna träning idag. Jag tog och gick med stavar både dit och tillbaka från min kille. Det tog 70 minuter att gå dit och naturligtvis samma tid tillbaka. Så jag har motionerat så jag känner mig riktigt nöjd.

Gillar

Kommentarer

 • 2 okt 2015 06:36
  Arrietty

  Jag uteblev från crawlkursen för andra gången i rad, det blev ett för högt hinder i och med att öronen hindrat mig från att träna emellan. Nu har jag skaffat skydd och dessutom slipade simglasögon så nu ska jag göra ett frest igen... och för mig är det vääääldigt långt innan jag behärskar crawl!

 • 2 okt 2015 17:54

  Tack Tita! Vad roligt att du tycker det.

  Ha en trevlig helg! Kram Margitta!

 • 2 okt 2015 13:51
  Tita

  Du har ett bra flow på din träning och gör många olika saker, roligt att följa dig!

  Pepp!

 • 2 okt 2015 11:50

  Här finns det ingen crawlkurs. Jag frågade på badhuset om det. Det kan tänkas att det finns en f öre detta badmästare som kommer att hålla 10 veckors intensivkurs efter jul. Om det blir kan det tänkas att jag är med på den.

Logga in för att skriva en kommentar.