icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
4 oktober 2015 20:29
1

Idag har jag tillåtit mig själv att äta onyttigt

Idag har jag umgåtts med min kille och då tillåtit mig att äta kanelbullar och pizza. Det blev lite för många kalorier men faktiskt tycker jag inte att det gör något. Jag har helt enkelt unnat mig detta efter en vecka som jag förbrukat mer kalorier än jag någonsin tidigare har jag. Jag har förbrukat 8520 kalorier på den motionen jag har registrerat här. Av det så har jag tagit 71705 steg.  Det kändes bra att det minus som det blev idag ändå inte var så mycket. 

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

  • 4 okt 2015 21:53
    properra
    Klart du ska göra det! Du kör ju på ordentligt och ibland är det faktiskt helt ok.

Logga in för att skriva en kommentar.