icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
26 juni 2015 00:47
7

I skolan blev jag mobbad

Idag satt jag ut en fin bild på mig och mina barnbarn på Facebook. När jag gick i skolan blev jag mobbad. Just nu ikväll var det en av de som mobbade mig i skolan som helt enkelt skrev och bad om ursäkt för att han mobbade mig i skolan. Han gjorde det efter att han hade sett denna fina bild på mig och barnbarnen. Han är den andra i klassen som har valt att be om ursäkt. För mig personligen känns det bra att dessa två gamla klasskamrater har valt att be mig om ursäkt. En ursäkt tar naturligtvis inte bort de ärt som de mobbade åren gav mig men ett erkännande av att det åtminstone inte har känts bra för dessa personer att ha utsatt en annan människa för kränkningar. Det räcker för att jag ska känna mig mer accepterad idag än jag gjorde då.

Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 28 jun 2015 17:25

  Jag förstår att detta är väldigt jobbigt för både dig din dotter och dina barnbarn. Det är något som ni absolut inte skulle behöva vara med om. Tyvärr brukar det vara svårt för den som blir misshandlat att inse att detta kommer att fortgå. Jag har själv varit i den situationen så därför vet jag hur svårt det är att inse hur dåligt behandlad man blir i en sån relation. Alltid finns det någon anledning som man kan skylla detta beteende på. Hoppas hon snart kommer till insikt om hur dåligt behandlad hon blir.

   

 • 26 jun 2015 06:51

  Vad bra och hoppas verkligen den personen har insett vad han gjort. Jag blev själv utsatt som barn och slagen av två tjejer efter en simtävling för att jag simmade dåligt. Den personen finns på Facebook men jag skulle faktiskt aldrig kunna förlåta detta även om vi var barn när det hände.

  Fint att det känns bra för dig och ha en skön  dag. Fin bild! Kram

 • 26 jun 2015 07:41
  Bella50

  Att erkänna sina egna fel och handlingar är stort. 🌹👍

 • 26 jun 2015 08:35

  Jag lyssnade på David Bartra´s sommarprat i söndags. Han beskrev sin skoltid som mobbare och hur han jobbade för att, till sist, ta mod och be om ursäkt. Det är modigt att göra men ännu större att acceptera frågan. Förlåtelse gör gott, men kan vara svårt att orka göra.
  Kram på dig!

 • 26 jun 2015 16:46
  Bella50

  Jag har svårt att förlåta att min svärson misshandlat min dotter inför barnen.

  Kan inte acceptera detta....för han "slog" mig samtidigt. 😢

  Dessutom vill han inte prata med mig om det 😡👎

 • 27 jun 2015 20:42

  För mig låter det som din svärson är vuxen. När en vuxen person misshandlar barn så tycker jag inte ens att det är något som man ska acceptera. När en person har mobbat någon som barn och sedan som vuxen ber om ursäkt så tycker jag det är en mycket mogen handling som visar på en förändring. Däremot ville inte jag ljuga och säga att jag kan förlåta honom men acceptera att han i den situationen inte var stark nog att stå emot kamrattrycket kan jag mycket väl förstå. Det är därför det är så viktigt att vi som vuxna gör vad vi kan för att motarbeta mobbing.

 • 28 jun 2015 12:34
  Bella50

  Det var min dotter som misshandlades inför barnbarnen. Visst är han en vuxen ,  fegis..i mina ögon. Och vågar inte konfronteras med mig och stå för vad han gjort. 

  Tyvärr är de tillsammans än.

Logga in för att skriva en kommentar.