icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
3 september 2014 21:37
1

Hopprep

Det är verkligen ett fantastiskt träningsredskap. Jag har under en tid hoppat 5 minuter på morgonen innan frukost. Idag hann jag inte innan jag var tvungen att köra till stan. Jag låg och drog mig för länge. När jag kom hem kände jag att jag ville hoppa nu ikväll istället. Jag brukar ställa en timer på 5 minuter men ikväll ställde jag den på 10 minuter. Det kändes riktigt härligt att känna att jag orkade hoppa 10 minuter. Detta bara för att det inte blev något hoppande i morse. 

idag när jag var och tränade på jobbet så var det en gammal jobbarkompis som var tillbaka och ska jobba hos oss ända fram till nyår. Hon har inte sett mig på 1 år. Hon sa efter att vi pratat en stund att du har blivit mycket mindre. Det har du rätt i sa jag. Sen förra året har jag gått ner 24 kg. Vad duktig du är sa hon. Det som är så svårt att bli av med extrakilon som man lagt på sig. Det kändes verkligen så roligt för det märktes verkligen att hon menade det.

Gillar

Kommentarer

  • 3 sep 2014 22:35

    Det låter jätteroligt att hoppa hopprep. Det tror jag ska börja med också.
    Jättekul att hon sa att hon märkte att du gått ner i vikt och att hon var så positiv och glad! :) Kul med komplimanger och det är du värd! Pepp pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.