icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
10 februari 2016 12:17
3

Hoppa hopprep är ett rent nöje för mig!

Jag känner mig så lycklig nu när jag kommit på att jag kan hoppa hopprep på min yogamatta som uppvärmning. Det är verkligen bland det bästa jag vet. 15 minuters hoppande sätter igång så många positiva processer för mig. Det är helt underbart. Styrketräningen som jag tycker om att göra går ännu lättare att verkligen genomföra. Jag har nu hittat en träningsform som passar mig helt perfekt. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 10 feb 2016 18:41
  Bella50

  Vad härligt när det faller på plats. Då tröttnar man inte...och det bästa är att göra det man gillar i den vägen. Grattis 🌹👍

 • 10 feb 2016 18:41
  chicha

  Härligt att höra att du ser glädjen i rörelse igen! 😀👏🏽

 • 11 feb 2016 09:24
  Tack Eva kl, Bella50 och Chicha!

Logga in för att skriva en kommentar.