icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
20 september 2014 20:05

Hoppa hopprep 45 minuter

Jag har bestämt mig för att jag ska nå mitt motionsmål på 4000 motionskalorier denna vecka. Eftersom jag inte orkade träna idag med att trampa Crosstraining och styrketräna så blev det att jag hoppade hopprep 45 minuter sammanlagt här hemma i 3 omgångar på 15 minuter vardera. Jag måste till varje pris lyckas uppnå de mål jag har bestämt mig för. Nu är jag alldeles svettig och darrig i benen. Skönt att få gå och sova. Imorgon kommer jag säkert kunna göra av med 406 motionskalorier. Så veckans mål kan jag nå tack vare min motionsinsats idag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.