icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
7 augusti 2016 10:45
5

Hjortronplockning och vedhantering

Igår var vi och plockade hjortron. Det var intressant att märka att jag denna gång klarade av hjortron plockning betydligt bättre än förra året. Jag hade orkat plocka längre än de 2 personerna som var med mig. Det kändes bra och var något som gjorde att jag kände värdet av den konditionsträning som jag gör varje vecka. Idag höll vi på med ved. Det är inte så tungt men är ändå en arbetsuppgift som kan ta ett tag. Jag tyckte enbart att det var roligt och blev nästan besviken då veden som skulle förflyttas var slut. Här tänkte jag att styrketräningen har gett resultat. Jag är nöjd och belåten över vad jag kan göra numera. Kram Margitta!

Gillar

Kommentarer

 • 7 aug 2016 10:51
  Bella50

  Jag fick ett litet " bakslag" i orken med borrelia nyligen....men innan var jag stark som en björn och älskar vedhantering och gräva jord och bära sten. 

  Grattis till dig 👍

 • 7 aug 2016 11:00
  Tack Bella50!
 • 7 aug 2016 12:41
  gasten

  Det är roligt att plocka hjortron, det är väldigt goda bär. Här finns det inga längre, de var mogna i början av juli, min man plockade ca 6 liter som vi fryst ner.

  Härligt när man orkar att göra saker, det är samma här. En otrolig skillnad sedan förra året.

  Grattis och Kram !

 • 7 aug 2016 21:37

  Grattis till orken, jag uppäever samma sak i år orkar med båten på ett helt annat sätt, kommer i och ur mycket lättare, och veden gick bra klyva och flytta in i vedboden, fick kvar ute föraa året regnade så mycket, och orken räckte inte till.

 • 7 aug 2016 22:22

  Tack Gasten och Afkrut!

Logga in för att skriva en kommentar.