icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
26 april 2014 13:34
2

Helt slut

Jag sitter här och känner hur svettig jag är. Tröjan klibbar på min kropp. Tänk att 5 minuters hoppande men hopprep kan få mig så slut. Jag är glad för att jag nu har upptäckt ett underbart sätt att börja dagen med. En sån ansträngning som är lätt att genomföra. Möjligt att göra innan jag har ätit frukost. Kan duscha direkt efter jag ätit frukosten. Hinner då svettas av mig ordentligt. Framförallt behöver jag inte klä på mig innan jag genomför denna ansträngning. Jag kan ha på mig t-shirten som jag har använt som sovtröja. Ett roligt mål har jag att klara av att hoppa dessa 5 minuterna utan felhopp. Det tar kort tid så det är möjligt att hinna med även när jag ska iväg tidigt på morgonen. En perfekt motionsutövning för mig.

Gillar

Kommentarer

  • 26 apr 2014 14:30
    sundasara
    Roligt när man hittar nåt som funkar! Jag har ett styrkeprogram på 7 övningar som jag kan köra varje dag. Blir inte svettig, men känner att kroppen får en genomkörare!
  • 26 apr 2014 16:57
    babs2
    Härligt att hitta något som är "lättsamt" och praktiskt, missförstå mig rätt! Att hoppa rep är inte lätt men verkar behändigt att få in i din dagsrutin! Pepp

Logga in för att skriva en kommentar.