icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
19 september 2014 21:51
2

Helt slut

Idag tränade jag för tredje dagen i rad. När jag trampade de sista 15 minuterna på crosstrainingen kände jag att jag var helt slut. Jag trampade ändå de sista 25 minuterna trots att det verkligen tog emot. Efteråt kände jag mig helt matt i benen. Orkade nästan inte gå upp för trappen till utgången när jag skulle till bilen. Tidigare när jag började träna kände jag ofta att jag var så här slut efter ett träningspass men har inte känt det under de senaste månaderna. Tänkte att det blir förstås alldeles för tufft när jag nu kört 3 dagar i rad. Det är ändå en skön känsla att känna att kroppen har fått ta ut sig. 

Gillar

Kommentarer

  • 19 sep 2014 22:30

    Ja, det är nog för att du tränat för nära inpå skulle jag tro. Jag har också känt träningsvärk de senaste veckorna för jag har kört lite mera intensivt och ibland har jag känt på crosstrainingen att jag inte orkar mera, benen blir tunga och det brukar de inte bli. Sen brukar jag ju köra intervaller ibland och trampa allt jag kan i 30 sekunder emellanåt, upp till ca 25 km/h. Efteråt är dryper jag av svett men det är skönt samtidigt att ta ut sig lite.

    Jag gillar ju crosstraining men jag tycker det blir superlångtråkigt efter en halvtimme och kan inte köra mer än så. Men ibland har jag delat upp i 20 minuter x 3 och tränat lite annat däremellan. Men annars så kör jag bara 20-30 minuter varje gång. Synd att jag tycker det blir så himla trist efter ett tag.

  • 20 sep 2014 05:13

    På den crosstrainingen jag trampar finns det förprogramerade program. Det är spännande att trampa de programmen. Ett av programmen finns tydligen i 2 olika varianter. Så ibland är det programmet tyngre än vanligt med fler moment där jag väljer att trampa på som ett jehu. Det var en sån variant igår. De första 30 minuterna gick bra men det var under andra omgångens sista 15 minuter som mattheten fanns i mina ben. Jag hade tänkt träna även idag men nöjer mig med att ta en promenad när jag kommer hem från jobbet.

Logga in för att skriva en kommentar.