icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
30 mars 2015 19:34
8

Har lärt mig mycket

Under det här året som jag har varit medlem i matdagboken har jag lärt mig mycket. För 1 år sen trodde jag att jag åt väldigt bra. Jag visste att jag behövde göra något mer  än att endast motionera för att kunna komma ner i normalvikt. Det jag inte visste då var att jag behövde göra mycket förändringar i min kost för att gå ner i vikt. Tur nog registrerade jag mig som medlem här på matdagboken.se. för exakt 1 år sedan. Jag upptäckte hela tiden nya förändringsmöjligheter i min kost. 

Nu är jag så gott som nere i min målvikt. Jag tycker detta med kosten är intressant. Jag har förstått att när det handlar om kosten finns det lika mycket rätt och fel som det finns kroppar att mätta. Den som kan finna ut vad som passar mig bäst är just jag själv.  Detsamma gäller den motion som passar mig bäst. 

Jag tycker livet är fantastiskt intressant. Jag har så mycket som jag vill lära mig mer om och jag kommer att se till att jag får möjlighet att lära mig mer om det. 

Ibland känns det mindre spännande då det nu inte längre handlar om att gå ner i vikt utan behålla den vikt jag har. På ett sätt är det lättare att motivera sig då det ska göras en förändring än att stanna kvar i en redan gjord förändring. Jag behöver hitta sånt som får mig att känna stor lust att stanna där jag nu är.

Alla som vill får gärna hjälpa mig att känna motivation att stanna kvar här i den vikt jag nu har.

Tack på förhand!

Gillar

Kommentarer

 • 30 mars 2015 19:41
  utter

  Så bra jobbat! Heja dig i att nu hålla din vikt! :-)

 • 31 mars 2015 02:02
  oups

  Du har gjort det!  Det som jag och många också strävar efter. Lycka till att stå still. Tror det går finfint om man inte släpper kontrollen första året eller nåt sånt.  Grattis och pepp till fortsättningen. 

 • 31 mars 2015 07:37

  Tack Utter, LissaLo och Oups!

   

 • 31 mars 2015 08:01
  Tita

  Stort pepp och lycka till i fortsättningen. Du har jobbat så bra så du är verkligen värd att få stanna där du är nu!

  Du vet hur du skall göra efter den här pärsen så ta väl hand om resultatet!

  Pepp, pepp!!yes

 • 31 mars 2015 20:33

  Tack Tita! 

 • 4 april 2015 13:10
  gittan52

  Jag är så imponerad av din viktresa! Det är nu den riktigt stora utmaningen, att hålla vikten, kommer (som jag ser det).

  I din profil ser jag att du har en fettprocent på 36,3. Kanske kan en utmaning vara att försökta få ner mot, eller under, 30? Enligt diverse tabeller så räknas 20-30% kroppsfett som normalvikt för kvinnor.

  Bara en liten tanke för att hålla motivationen på topp wink

 • 6 april 2015 00:16
  chicha

  Heja på! Din första resa har som sagt varit mycket imponerande och nu börjar nästa! Vi är med dig!smiley

 • 6 april 2015 00:36
  oups

  Håller med chicha och påminner dig också om att njuta. kram och pepp

Logga in för att skriva en kommentar.