icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
15 september 2014 21:31
1

Har inte för matdagbok efter lunch idag

Idag efter lunch när jag körde till min dotter som bor 25 mil från mig så bestämde jag att idag bryr jag mig inte om att föra matdagbok. Första gången som jag helt enkelt känt att jag klarar av att ha koll utan att skriva in vad jag äter. Det känns riktigt bra tycker jag. Det känns som jag nu vet vad jag behöver äta för att få i mig en balanserad kost. Det är roligt och intressant att jag nu själv känner att jag gör framsteg. Jag kände helt enkelt då jag hade stannat och ätit att nu vill jag inte slösa tid på att sitta och skriva in så det var då jag kände att jag faktiskt inte behöver det. Jag vet ändå ungefär hur många kalorier det var jag hade ätit och vilket näringsintah jag hade fått. 

Gillar

Kommentarer

  • 16 sep 2014 08:36
    Krisse64

    Grattis!! Måste kännas härligt,  dit ska jag också nå wink

Logga in för att skriva en kommentar.