icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
8 mars 2015 18:59
4

Härlig skidtur idag

Jag har äntligen lyckas få fram mina skidor och hittat pjäxorna som passar till de. Kändes otroligt skönt att åka skidor efter att inte ha gjort det på flera år. Jag märkte att trots att jag inte åkt på så länge så har jag längdskidåkningen i benen. Jag åkte mycket längdskidor tidigare. Var ett nöje jag hade på förmiddagen innan jag skulle på jobbet på eftermiddagen. Härligt att det fortfarande känns lika roligt. Jag kommer nog att åka skidor imorgon innan jag ska till jobbet.

Gillar

Kommentarer

 • 9 mar 2015 07:06

  Den här snön lär nog inte smälta bort förrän tidigast i slutet av april. Däremot kan det naturligtvis bli väldigt blöt om vi nu kommer att ha plusgrader. Här är nu -1°C just nu. Jag tror inte att ni får snö då.

 • 8 mar 2015 19:12
  Tita

  Himmel skidåkning surprise lyckans ost!!

  Vi har barmark överallt och det har nästan inte varit möjligt att skida i skogen på hela vintern.

  pepp pepp

 • 8 mar 2015 19:13
  utter

  Åh, vad skönt! :-)

 • 8 mar 2015 19:27

  Här har vi mycket snö så inte är det några problem att åka. Snön lär nog vara kvar länge.

Logga in för att skriva en kommentar.