icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
10 januari 2016 00:07
1

Hälsa på recept

Jag köpte en bok idag som heter "Hälsa på recept" av Anders Hansson och Carl Johan Sundberg. Den här boken är skriven av Anders som är legitimerad läkare och Carl Johan som är professor. Det är en bok som handlar om den senaste vetenskapen kring träning och motion. I boken beskriver de hur man ska träna smartare, må bättre och leva längre. Jag för min del har redan hört en hel del om hur viktigt det är att inte sitta allt för mycket. Hur det är lika farligt att vara stillasittande som att röka men stt läsa en bok om allt detta är ändå en aha-upplevlese. Jag tänker att alla vi som motionerar regelbundet tror kanske att det räcker för att sedan kunna bli sittande. I den här boken beskriver de just att det är viktigt att inte bli stillasittande allt för länge och att det faktiskt räcker med att ta sig en ben sträckare för att bryta den negativa effekten av stillasittande. Jag vet att jag ibland när jag sitter och stickar blir sittande allt för länge. Jag får nog se till så att jag kommer ihåg att ta mig en ben sträckare då och då.

Gillar

Kommentarer

  • 10 jan 2016 07:44

    Har också läst boken och den var en riktig ögonöppnare! Alla ni därute på MD - låna på biblan och LÄS!

Logga in för att skriva en kommentar.