icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
29 november 2014 11:27
3

Genant att hoppa hopprep när någon tittar på

Jag bor ensam och därför är det ingen som brukar se när jag hoppar hopprep. Jag hoppar i mitt kök. 

Tidigare när min fästman var här så lät jag bli att hoppa. Tyckte det skulle kännas konstigt. Nu tycker jag att det skulle kännas konstigt att inte hoppa. Det har blivit en vana.

Jag har löst det genom att stiga upp när jag vaknar och hoppa. Min fästman är morgontrött så det går bra att hoppa innan han vaknar. I morse så vaknade han tidigare än väntat. Han ville ligga och dra sig ett tag. Jag sa att jag hoppar hopprep i 30 minuter. När jag hade hoppat i 24 minuter så kom han upp. Tyvärr sa jag så kan du inte komma in i köket. Jag har ett matrum i anslutning till köket. Där satt han sig och väntade. Där kunde han se mig medan jag hoppade. Jag märkte att jag kände mig en liten aning generad men tänkte att det ska inte få mig att komma av mig från min sunda vana att hoppa hopprep. 

Nu känner jag mig glad över att jag hoppade färdigt fastän han kom in i matrummet och kunde se mig hoppa. Jag blir väldigt svettig så tröjan brukar bli väldigt blöt. Det kan kännas genenant att visa mig så svettig. Samtidigt tycker jag att det ska inte göra något. Klart jag blev svettig och självklart såg han det och kommenterade det. Jag sa att jag alltid blir svettig när jag hoppar hopprep så länge men att det är det som är meningen.

Gillar

Kommentarer

 • 29 nov 2014 11:40

  Kanonbra!! Både att du hoppade klart trots publik och att du lägger sån intensitet i hoppandet! Bra för både kropp och själv tror jag.

   

 • 29 nov 2014 12:05

  Jättebra! Förstår det kan kännas fånigt då nån tittar på, jättebra att du gör det ändå, det är ju jättebra träning. Det är ju naturligt du blir svettig, konstigt vore det ju annars så länge som du håller på, det betyder att det ger verkan! Kanonbra jobbat! Heja, heja! :)  Hmm... kanske jag ska gå och köpa ett hopprep idag... Jag blir sugen att testa.

 • 29 nov 2014 16:10
  gittan52

  Om du inte blir svettig så har hoppandet kanske inte gjort så stor nytta.

  Och det är nog bara nyttigt för din fästman att du inte släpper på det du har förutsatt dig bara för hans skull. Vad är väl 30 minuter? Ni har ju gott om tid att umgås i alla fall när han är hos dig. wink

Logga in för att skriva en kommentar.