icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
3 juni 2014 18:30
3

Fötterna har krympt

Under den sista månaden har jag upptäckt att mina promenadskor är för stora. Det har börjat låta när jag går. Idag var jag på skoaffären för att kolla om jag kunde hitta några sköna promenadskor. Det visade sig att jag nu har ett skonummer mindre. Det var något jag inte visste tidigare att fötterna också blir mindre när man går ner i vikt.

Gillar

Kommentarer

 • 3 jun 2014 18:59

  Vad kul! Ja, fötterna blir också mindre men det hade jag inte heller tänkt på förrän jag märkte det då alla mina skor börjde bli "sladdriga". Jag vet inte om jag gått ner en hel skostorlek men skorna har ju blivit uttöjda på den fotstorlek man hade så jag måste ha en ny sko som den "nya" foten får anpassa sig efter. Jag har redan köpt ett par nya skor en gång under min viktminskning och de är också redan för stor.

 • 3 jun 2014 23:09

  Va lustigt Hade jag ingen aning om 

  Pepp på dig !

 • 4 jun 2014 07:44

  Nu är det dax för mig att köpa nya löparskor. Måste komma igång med att springa.

Logga in för att skriva en kommentar.