icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
17 september 2015 17:24
2

Förkylning i kroppen

Jag känner att jag har en förkylning i kroppen. Så fort jag anstränger mig mer börjar jag svettas kopiöst. Jag har även en besvärande heshet. Så jag har helt enkelt inte utövad någon konditionträning denna vecka. Däremot har jag ändå gjort min styrketräning som jag gör på morgonen. En del av de övningar jag gör då jag styrketränat har jag fått utesluta. 

För att ändå hålla mig igång har jag gått promenader och försöker se till så jag får ihop 10000 steg per dag. De första 3 dagarna har jag lyckats med det. Jag tänker att promenader är ändå inte allt för ansträngande men visst kände jag mig trött igår efter promenaden. Så jag är inte riktigt i form.

Kommentarer

 • 17 sep 2015 21:13
  gasten

  Man ska ju ta ju ta det lugnt när man är förkyld. Du får krya på dig!

 • 18 sep 2015 08:45
  Tita

  Promenader är bra och går du så långt som tiotusen steg så håller du konditionen uppe. Men var försiktig om du inte är riktigt frisk. Du är så vältränad så du kan tillåta dig att vara sjuk det har du igen!!

  Krya på dig!

Logga in för att skriva en kommentar.