icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
24 juli 2015 12:04
3

Flyttar onsdagens armträning till torsdagsträningen

Idag när jag gjorde min hemmaträning så såg jag att den tar också 18 minuter precis som gårdagens så jag bestämde mig att jag flyttar den arm-bröstträning jag gör på onsdagens träning till torsdagens träning. Jag kom fram till att det passar bättre att göra den träningen tillsammans med ryggträningen än med axelträningen. Jag är nämligen redan på golvet då jag gör mina ryggövningar och sedan känner jag att jag kommer att ha svårt att göra den typ av armhävningar som jag ska göra efter att jag tränat mina axlar så hårt som jag gör under axelträningen. Så det får bli så att fredagens träning är några minuter kortare an de andra dagarnas träning.

Ha en skön helg alla mina matdagboksvänner!

Gillar

Kommentarer

 • 24 jul 2015 12:44
  intho

  Du är så duktig med din träning. Som jag förstår har du nu fokus på olika muskelgrupper olika dagar. Var hämtar du dina övningar ifrån frågar jag lite nyfiket?

 • 24 jul 2015 16:29

  Jag köpte en tidning i våras som heter Din Träningsbibel sommar 2015. Det är Dohi Publishing som gett ut den. De har en hemsida kan jag se i tidningen: www.dohi.se

  De har så tydliga beskrivningar på de olika övningarna. Jag har valt ut de övningar jag kan göra med hantlar, viktskiva eller utan något hjälpmedel. Allt för att det ska vara lätt att göra hemma. De beskriver även vilka muskler som blir tränade. En mycket användbar tidning som jag råkade se i en kiosk i Malmberget.

 • 25 jul 2015 22:22
  intho

  Tack Margitta

Logga in för att skriva en kommentar.