icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
12 augusti 2014 21:24
6

Fat burn på crosstraining

Idag när jag tränade testade jag en annan display. Jag testade Fat Burn. Trampade 30 minuter och fann att jag älskar denna display. Den var verkligen tuff och det är precis det jag vill att det ska vara. 

Sen körde jag med styrketräning 10 minuter. Jag ökade med 10 kg på 2 av träningsredskapen. Det var Dips där jag nu kör på 60 kg och Leg press där jag kör på 90 kg. Den tredje jag tränar på är Pulldown. Där kör jag på 60 kg. Kände att det är inte dax att öka den än.

Efter dessa 2 tuffa träningsmoment körde jag på ännu en ny display på Crosstrainingen. Det var Intervall. Jag körde 30 minuter. Den här gången kände jag att jag hade tränat. Kände mig riktigt nöjd och belåten.

Jag har tänkt att jag ska kolla in på vilken vikt jag började förra året då jag började styrketräna. Mer av nyfikenhet än något annat. Alltid roligt att se hur man har utvecklats. Jag har skrivit upp allt i en liten träningsalmanacka jag har. Jag började skriva upp direkt när jag började träna. Ska bara leta fram förra årets almanacka imorgon. Nu ids jag inte för nu tänker jag gå och lägga mig.

Gillar

Kommentarer

 • 12 aug 2014 21:26
  utter

  Åh, så duktig! Heja heja! :-)

 • 12 aug 2014 21:34
  intho

  Bra jobbat

 • 13 aug 2014 09:31

  Jättebra, heja! :)

 • 13 aug 2014 14:02

  Tack Utter, Inho och Mosel! Jag är verkligen jättestolt över mig själv.

 • 13 aug 2014 20:02
  Heja, heja...beundrar alla som klarar crosstrainer...min kropp är inte gjord för den maskinen...;p
 • 13 aug 2014 22:15

  Tack Hönan! Så småningom klarar säkert du också Crosstraining. Det tog lång tid för mig att komma överens med den.

Logga in för att skriva en kommentar.