icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu friska tag mot samma mål som tidigare.
7 februari 2015 14:10

En underbar vecka

Den här veckan har jag haft besök av min son. Det är så roligt att få sitta och resonera med honom om allt möjligt. Jag känner hur mycket gladare jag känner mig. 

Nu ska jag ut en stund medan det är ljust. Jag ska fara fram med sparken. Jag tycker det är en underbar motionsform. Första gången jag sparkade mig fram hade jag träningsvärk efteråt. Jag blev lite förvånad eftersom jag brukar trampa på Crosstraining men tydligen så blir det andra muskler som anlitas när jag sparkar mig fram. Därför gillar jag att använda sparken för jag gillar att utmana mig själv.

Kram på er alla och hoppas ni får en bra lördag!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.